HERVIK!

Ren Natur på flaske!

"Jeg er stolt over å få jobbe med så gode rene produkter som blir produsert på HERVIK. Jobben min er å ta hånd om storhusholdnings produktene og få dem ut i markedet. Under min tid som KAM for Hervik har omsetningen økt hver måned og det kan tilskrives de gode produktene fra Hervik samt strategisk arbeid mot de riktige målgruppene i markedet."

Arne Bengtsson

                                                                          Storhusholdning

 

Vi har produsert Hervik saft og syltetøy på den lille fabrikken vår siden 1939.

Bedriften drives i dag av 3. generasjon i familien Romseland, og vi holder til på nøyaktig samme sted, like ved barndomshjemmet til Tor og Sissel, barnebarn av de som startet produksjonen i sin tid. Her kan du lese mer om noen av milepælene i historien vår. Klikk her!

Saft og syltetøy uten konserveringsmidler er fremdeles essensen i både produksjonen og det vi står for, og slik kommer vi også til å fortsette fremover. Vi har imidlertid utvidet konseptet noe innenfor sjangeren; i de senere år har vi i tillegg produsert kjølte juicer til kaféer og kantiner, også disse av kvalitetsfrukt og –bær, selvfølgelig, og også disse helt uten konserveringsmidler. Målet? Så naturlig som mulig, så nært hjemmelaget som mulig.

Smak og kvalitet står i høysetet hos oss her på Hervik. Vi har en stolthet til produktene våre og til arbeidet som utføres. Metodene er tradisjonsrike og velprøvde. Blant annet varmfylles syltetøyet for så å avkjøles hurtig mens glassene vendes. Dermed unngår vi helt å bruke konserveringsmidler og sluttresultatet blir ekstra smakfullt.

Enkelte av dagens ansatte har vært hos oss i over 35-40 år. Det sier litt om trivselen. Fortsatt er syltetøy og juice en del av lunsjen i matpausene. Et frivillig og helt naturlig valg for de ansatte som selvsagt har hver sine favoritter.

”Nærmare himalaga kjeme

                                                                                                                                              For sommeren!        HYLLEBLOMST DRIKK

 

 

www.hervik.com

NYHET!

 

Denne friske Plussjuicen med bl.a. ingefær og chili blir det mulig å bestille fra grossist fra midten av september.

Epd. nummer 6232755

Innhold: appelsin, gulrot, ingefær, sitron og chili.

Denne juicen har bitt i smaken, men blir smooth av gulrot og søt appelsin.

Kombinasjonen av ingefær og chili anses av mange ha en god helsemessig effekt.

 

anbefales!