Taga

Taga er avhengig av at våre samarbeidspartnere leverer produkter av ypperste kvalitet. Derfor har vi brukt flere år på å finne våre leverandører i jungelen av små og store spekemat produsenter i Spania. Leverandørstallen vår utvides stadig – Her er noen av våre samarbeidspartnere.                                            

La Selva

La Selva er vår viktigste samarbeidspartner og er et velkjent kvalitetsbrand i Spania og markedsleder på kokt skinke. La Selva er et familiedrevet selskap med aner tilbake til 1917 da den fattige slakteren Josep Albertí Lapedra åpnet sin forretning i Campllong. Og de holder fortsatt til i Campllong, Girona, om enn i litt andre fasiliteter enn Josep Albertí hadde. Fabrikken er på hele 28.000 m2 og leverer kokte og spekede kjøttprodukter over det ganske spanske land. Alle La Selvas produkter er glutenfrie og uten egg.

Du kan lese mer om La Selva på hjemmesiden deres –  www.laselva.es/en

Alejandro Miguel-gruppen

Alejandro Miguel-gruppen er en av Spanias viktigste kjøttprodusenter, og leverer produkter til Taga fra merket “Artisán”. Dette er høykvalitetsprodukter som har gjennomgått strenge sertifiseringskrav. Alejandro Miguel holder til i Rioja distriktet, og er derfor begunstiget med riktig klima for produksjon av spansk spekemat. Dette er nok en familieeid produsent som har vært å markedet i flere tiår.

Lles gjerne mer om Alejandro Miguel på www.grupoalejandromiguel.es

Våre skinker i Taga Classic serien leveres fra Jamones Centeless.

Fuet spekepølse

Fuet er en salchichon type som er en katalansk (nord i Spania i Barcelona området) spesialitet og den er enkel å finne i butikkhyllene pga sin lange tynne form. Den er gjerne 30-40 cm lang og med en diameter på ca 3 cm. Fuet er laget av hakket magert svinekjøtt, salt, pepper og ulike krydder. Prøv vår Taga Mini Fuet – den kan spises rett fra posen og er ypperlig turmat eller på tapas bordet.


Fuet spe
kepølse

Fuet er en salchichon type som er en katalansk (nord i Spania i Barcelona området) spesialitet og den er enkel å finne i butikkhyllene pga sin lange tynne form. Den er gjerne 30-40 cm lang og med en diameter på ca 3 cm. Fuet er laget av hakket magert svinekjøtt, salt, pepper og ulike krydder. Prøv vår Taga Mini Fuet – den kan spises rett fra posen og er ypperlig turmat eller på tapas bordet.


Fuet spe
kepølse

Fuet er en salchichon type som er en katalansk (nord i Spania i Barcelona området) spesialitet og den er enkel å finne i butikkhyllene pga sin lange tynne form. Den er gjerne 30-40 cm lang og med en diameter på ca 3 cm. Fuet er laget av hakket magert svinekjøtt, salt, pepper og ulike krydder. Prøv vår Taga Mini Fuet – den kan spises rett fra posen og er ypperlig turmat eller på tapas bordet.


Fuet spe
kepølse

Fuet er en salchichon type som er en katalansk (nord i Spania i Barcelona området) spesialitet og den er enkel å finne i butikkhyllene pga sin lange tynne form. Den er gjerne 30-40 cm lang og med en diameter på ca 3 cm. Fuet er laget av hakket magert svinekjøtt, salt, pepper og ulike krydder. Prøv vår Taga Mini Fuet – den kan spises rett fra posen og er ypperlig turmat eller på tapas bordet.