Taga

Som agent for TAGA får jeg jobbe med gode produkter fra Spania og Italia, samt tradisjonelle Norske kjøttprodukter fra ny bygget fabrikk med det seneste av utstyr for å produsere god kvalitet.

TAGA er avhengig av at våre samarbeidspartnere leverer produkter av ypperste kvalitet. Derfor har vi brukt flere år på å finne våre leverandører i jungelen av små og store spekemat produsenter i Spania. Leverandørstallen vår utvides stadig – Her er noen av våre samarbeidspartnere.

La Selva

La Selva er vår viktigste samarbeidspartner og er et velkjent kvalitetsbrand i Spania og markedsleder på kokt skinke. La Selva er et familiedrevet selskap med aner tilbake til 1917 da den fattige slakteren Josep Albertí Lapedra åpnet sin forretning i Campllong. Og de holder fortsatt til i Campllong, Girona, om enn i litt andre fasiliteter enn Josep Albertí hadde. Fabrikken er på hele 28.000 m2 og leverer kokte og spekede kjøttprodukter over det ganske spanske land. Alle La Selvas produkter er glutenfrie og uten egg.

Du kan lese mer om La Selva på hjemmesiden deres –  www.laselva.es/en

Alejandro Miguel-gruppen

Alejandro Miguel-gruppen er en av Spanias viktigste kjøttprodusenter, og leverer produkter til Taga fra merket “Artisán”. Dette er høykvalitetsprodukter som har gjennomgått strenge sertifiseringskrav. Alejandro Miguel holder til i Rioja distriktet, og er derfor begunstiget med riktig klima for produksjon av spansk spekemat. Dette er nok en familieeid produsent som har vært å markedet i flere tiår.

Lles gjerne mer om Alejandro Miguel på www.grupoalejandromiguel.es

Våre skinker i Taga Classic serien leveres fra Jamones Centeless.

 

Les mer her
 www.taga.no
www.lilleskinkefabrikk.no

Les mer om spekemat her: 

www.taga.no/spansk-spekemat/
God mat !